Hoe ziet de droomvlucht van elke man er nou eigenlijk uit? Is het een vlucht waar je onbeperkt kan drinken of is het een vlucht met alleen maar mooie dames. Stewardessen zijn natuurlijk een appeltje voor het oog, maar het kan allemaal veel beter. De bikinivlucht van VietJet, yup dat zijn de vluchten waar elke man van droomt.

Bikinivlucht

Tijdens de bikinivlucht wordt je continu verrast door dansshows en genoeg dames die rondlopen in bikini’s. Klinkt niet slecht toch? Je zou verwachten dat een PlayBoy zoals de Candyman dit concept zou hebben bedacht, maar niks is minder waar. Nguyen Thi Phuong Thao is de naam van de eigenaresse van deze Vietnamese luchtvaartmaatschappij. Een 47-jarige vrouw met aardig wat centen op zak. Zo heeft ze onlangs na een bezoek van de Franse premier in Hanoi een jet-order van 6.5 miljard dollar afgerond met Europa’s Airbus.

Vietjet bikinivlucht gewoonvoorhem 1

In het verleden waren er al eens problemen met het laten dansen van vrouwen in bikini tijdens deze vluchten, maar VietJet blijft zich vasthouden aan het feit dat slechte publiciteit ook publiciteit is. Toch doet deze low-budget luchtvaartmaatschappij het uitstekend, als ze zo’n flink bedrag kunnen investeren gaan de zaken behoorlijk goed. Niet heel gek ook als je voor een laag bedrag de hele vlucht naar dames in bikini kan kijken.

Fotografie: VietJet