Op 19 juni is het weer Vaderdag. Heb je nou elk jaar weer moeite met het bedenken van een goed cadeau voor je oudeheer? Geen probleem. Wij zetten de beste Vaderdagcadeaus voor je op een rijtje.

De beste Vaderdagcadeaus

Ben je het zat om je vader een luchtje of een mok te geven? Zoek dan niet verder. Wij hebben een paar originele Vaderdagcadeaus op een rijtje gezet, waar voor iedere vader wat leuks tussen zit.

Vaderdagcadeaus

King C. van Gilette

De eerste in het rijtje van Vaderdagcadeaus is de King C. Gilette baardtrimmer. Een echte man is natuurlijk de baas over zijn eigen look. De King C. Gillette baardtrimmer is goed voor alle baardstijlen en lengtes. Je kunt kiezen uit drie verschillende kammen en elf verschillende lengte-instellingen. De King C. Gillette is gemakkelijk te gebruiken, comfortabel vast te houden en extreem veelzijdig. Een uniek cadeau waar je vader voor lange tijd wat aan heeft.

Dit zijn de 5 beste cadeaus om te geven voor Vaderdag

King C. Gillette

Draadloze baardtrimmer

 

Suntory the Chita Grain

Is jouw vader een echte drankliefhebber, maar wil je een keer wat anders geven dan Jack Daniel’s? Dan is de volgende drank perfect voor hem. Suntory the Chita Grain is een Japanse whisky, die is gerijpt in wijn, sherry en bourbonvaten. Deze whisky heeft een licht karakter met de smaakdetails van munt, honing en verschillende soorten kruiden. Met deze drank kan je vader weer de echte drankkundige uithangen bij zijn maten.

Dit zijn de 5 beste cadeaus om te geven voor Vaderdag

Suntory Whisky

The Chita

 

Parkside boormachine

Een Parkside boormachine mag natuurlijk niet ontbreken in het rijtje van Vaderdagcadeaus. Een goeie klusser kan natuurlijk niet zonder boormachine te werk gaan. Hou je vast, want deze Parkside Performance Accu-slagboorschroefmachine is de manier van aanpakken. Met de extra handgreep kan je gemakkelijker op moeilijke plekken boren. Door de LED-werklamp heb je geen zorgen meer in het donker en de borstel loze motor geeft de boormachine een bijzonder lange levensduur. Kortom: een cadeau waar iedere klusser blij van wordt.

Dit zijn de 5 beste cadeaus om te geven voor Vaderdag

Parkside Performance

Accu-slagboorschroefmachine

 

Makita CoolMbox

De zonnige maanden zijn aangebroken. Naar het strand toe, barbecueën, zonnen. Dat gaat gaat allemaal goed samen met een lekker verfrissend drankje. De Makita CoolMbox met een inhoud van elf liter is daarvoor jouw beste vriend. Zo kunnen bijvoorbeeld vijftien blikjes van 350ml, tien van 500ml of twee flessen (2000ml) koel gehouden worden. De CoolMbox is koppelbaar met andere CoolMboxen en je kan hem gewoon over de schouder hangen met de draagriem. Een verassing die jouw vader de hele zomer verkoeling biedt.

Dit zijn de 5 beste cadeaus om te geven voor Vaderdag

Makita

CoolMbox

 

 

Rituals giftset

Gebruikt jouw vader ook alleen maar drie in één shampoo? Tijd voor verandering. Met deze Rituals Giftset start je iedere dag fris en fruitig, ruikend naar bamboe, Japanse munt, Cederhout en heilig hout. De giftset bestaat uit een showerfoam, hair en body wash, anti-perspirant spray en scheercrème. Een lekker verfrissend cadeau waarmee je hem zeker mee zult verwennen.

Dit zijn de 5 beste cadeaus om te geven voor Vaderdag

Rituals

The Ritual of Samurai

 

Met de bovenstaande Vaderdagcadeaus weet je zeker dat je dit jaar goed zit met een leuk, uniek cadeau. Haal je cadeau snel in huis en verwen je oude heer als nooit tevoren.