Eerlijk? Een echt Batman pak zou iedereen wel willen hebben. Dat is wat Julian Checkley ook dacht. Hij is de oprichter van Order 66 Creature and Effects en schreef onlangs een Guinness Book Of World Record op zijn naam.

Passie

Julian is gespecialiseerd in het maken van realistische kostuums. Zijn passie voor comic books en film karakters had hij van jongs af aan al, hij is het typische voorbeeld: van je hobby je werk maken. Hij is namelijk zijn eigen bedrijf gestart wat zich heeft gespecialiseerd in het maken van sculpturen en special effects. Hiermee heeft hij onder andere in films als Star Wars gewerkt.

Batsuit

In zijn vrije tijd besloot hij zich bezig te houden met een echt Batman pak wat is geïnspireerd op de Batman: Arkham Origins video game. En het pak is heel bruut. Het pak is gemaakt van 3D geprinte flexibele urethaan rubber en heeft ook nog eens 23(!) verschillende functionele gadgets. Met onder andere een werpanker, UV lamp, flash bang, rook granaten en onze favoriet de bat flacon. Ook heeft Julian met een elektrische monteur gewerkt om er een 2000watt EMP Stun Gun in te bouwen. Bekijk het fantastische pak in de onderstaande video.