Elke man wil goed verzorgd voor de dag komen. Een mooi bijgehouden baard is hier onderdeel van. Die verwilderde baard moet je echt onderhouden. Het kan zijn om netjes op je werk te verschijnen, maar het kan ook van pas komen bij een date. (Onverzorgd) gezichtshaar kan namelijk zomaar eens één van de dingen zijn die vrouwen het eerste opvallen bij een man. Tijd voor een goede baardtrimmer.

Goede baardtrimmer

Wellicht beschik je al langer over een goede baardtrimmer, maar het kan ook zijn dat die van jou aan vervanging toe is. In dat geval is het belangrijk om met een paar punten rekening te houden. Hiermee zorg je ervoor dat je de juiste keuze maakt en niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Maar wat is belangrijk in je keuze?

Het gemak waarmee je de baardtrimmer kunt gebruiken

Niemand zit er op te wachten om een grote, onhandige baardtrimmer te gebruiken. Dit is niet fijn voor tijdens het reizen, maar ook niet bij dagelijks gebruik. Check daarom hoe groot je trimmer is en of er een handige opbergmogelijkheid bij komt kijken. Door ook rekening te houden met het gemak en de grootte andere onderdelen die je bij het scheren nodig hebt (zoals aftershave en scheerschuim), zorg je voor een efficiënte scheer- of trimbeurt.

baardtrimmer

De opzetstukken

Opzetstukken zijn een belangrijk onderdeel van je baardtrimmer. Hiermee zorg jij er namelijk voor dat je gemakkelijk verschillende lengtes en baardstijlen kunt hanteren. Qua opzetstukken verschilt het nogal hoeveel er zijn bijgevoegd. Bovendien kan de plek waar je ze bevestigd verschillen. Zo kan het ook zijn dat ze al zijn ingebouwd in je toestel. Zorg dat je een baardtrimmer koopt die qua opzetstukken passend is voor jouw gewenste baardlengte.

De batterij van je baardtrimmer

Qua batterijduur zijn er ook veel verschillende modellen te vinden. Sommige duren veel langer om op te laden dan anderen. Verdiep je dus vooral in hoelang het duurt voordat jouw baardtrimmer volledig is opgeladen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Let ook op hoelang je met een trimmer doet die volledig is opgeladen.

Kom je er nu nog niet uit? Deze baardtrimmer krijgt uitstekende beoordelingen op Bol.com.

Heb je de tips ter harte genomen, maar is het zo dat jouw baardgroei niet erg doorkomt? Check dan de 8 tips om je baardgroei te stimuleren.