Wilfred Genee heeft het binnenkort drukker dan ooit. Hij gaat naast Vandaag Inside een nieuwe voetbaltalkshow presenteren. Gelukkig heeft ‘ie voor die tripjes naar de studio’s in Hilversum een dikke wagen onder de kont. Dit is de auto van Wilfred Genee.

Nieuwe voetbaltalkshow onder leiding van Wilfred Genee

Vanaf 15 augustus start Talpa met een nieuwe voetbaltalkshow onder leiding van Wilfred Genee. De presentator gaat samen met Wim Kieft, Wesley Sneijder en Andy van der Meijde over voetbal praten. De nieuwe talkshow is “voorlopig zonder einddatum” elke maandag en vrijdag te zien zijn op Veronica.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Wilfred Genee (@wilfred.genee)

Het programma zal worden uitgezonden naast Vandaag Inside, dat nog steeds met niemand minder dan vaste tafelgasten René van der Gijp en Johan Derksen te zien zal zijn. Of Wilfred Genee met de extra presentatieklus qua salaris omhoog zal gaan, is vooralsnog onbekend. Al heeft de presentator op dit moment niets te klagen over het salaris van Wilfred Genee.

Dit is de auto van presentator Wilfred Genee

Wie goed boert, gaat over het algemeen niet in een Fiat Multipla rondrijden. Zo ook niet Wilfred Genee. De televisiepresentator rijdt rond in een Audi e-Tron 50. De volledig elektrische wagen komt uit het jaar 2019 en is mythoszwart metallic gekleurd. Joost mag het weten of de geboren Leeuwarder de lak heeft uitgezocht op basis van zijn matchende zwarte haarkleur.

Wat zijn de specificaties van de Audi e-Tron 50 van Wilfred Genee?

De auto van Wilfred Genee heeft een 313 pk onder de motorkap liggen en heeft een maximumsnelheid van 190 kilometer per uur. Verdere specificaties over de auto van Wilfred Genee ontbreken. Wel is bekend dat de nieuwprijs van deze Audi e-Tron een kleine 80K bedraagt, 77.451 euro om precies te zijn.

auto Wilfred Genee

Meer lezen over de mannen van Veronica Inside? Dit is de auto van Johan Derksen.