De snelweg is ideaal om je snelheid te testen. De ene keer houden de mannen in ’t blauw je staande en de andere keer kun je je ware liefde met het gaspedaal echt tonen. Onlangs zagen we hoe een Porsche-coureur zonder rijbewijs staande werd gehouden met een snelheid van 338 km/u, maar deze coureur had meer geluk.

Audi RS6 coureur

Deze Audi RS6 coureur kon in alle glorie genieten van zijn bolide over de autobahn. Hij was niet bang om het gas volledig in te trappen en dat bleek eens temeer uit de topsnelheid. Met zijn 378 km/u liet hij zijn medeweggebruikers happen naar zijn uitlaatgassen.

Dat de Audi RS6 een schitterende bolide is dat moge duidelijk zijn, maar normaliter is deze begrensd tot een gortige 280 km/u. Uit deze beelden kunnen we opmaken dat dit bij deze Audi RS6 niet het geval was. Er zijn nogal wat speculaties over deze beelden of ze echt of nep zijn, maar dat laten we geheel aan jullie over. Wel zijn er wat rekensommen die het filmpje onderbouwen. In Duitsland hebben alle palen namelijk een afstand van 50 meter. We hebben de proef op de som genomen en ze geteld en de snelheid waarmee ze werden gepasseerd. Zo kwamen we op 20 palen in 10 seconden, oftewel 1 kilometer in 10 seconden, dus een snelheid van 360 km/u.

Check de beelden hieronder: