Opening 21:00 uur

Vandaag, vrijdag 21 april, opent de grootste arcadehal van de Benelux haar deuren in Utrecht. Gamestate heeft namelijk een prachtige nieuwe vestiging aan de Mariaplaats, midden in het centrum. In de hal, met een oppervlakte van ruim 1.000 m², staan tientallen of misschien wel honderden spelletjes. Naast retro spellen als airhockey, schiet -en racespellen en basketbal games, zijn er ook geheel nieuwe 4D-games zoals verschillende danssimulatoren.

Fotografie: gamestate.nl

Dat arcadegames en gamehallen de afgelopen jaren een comeback hebben gemaakt moge duidelijk zijn. Maar deze nieuwe hal van Gamestate is niet alleen gericht op jongeren die er een avondje uit willen, ook ouders met hun kinderen zijn welkom. Uiteraard zal de plek ook populair worden onder echte gameliefhebbers.

Winnen

Het leukste aan de gamehal is misschien wel het feit dat jouw scores digitaal worden bijgehouden, in zogeheten Redemption Games. Dit houdt in dat je uiteindelijk met je behaalde scores prijzen kunt ophalen. En deze prijzen zijn niet lullig, zo kun je hele goede scores zelfs inwisselen voor een Ipad, Ps4 of GoPro.

Vanavond om 21:00 opent de hal haar deuren in samenwerking met Eva Simons en Dave Roelvink en iedereen is welkom! Geen zin? Speel dan één van deze toffe bordspellen.

Check deze ongebruikelijke maar grappige sportvelden!