Zoals we inmiddels van de fighting-business gewend zijn, krijgt men vaak het gevecht dat de massa zien wil. Vandaar dat de WBC een gevecht met niemand minder dan Deontay Wilder heeft aangevraagd. Nu er eindelijk een einde lijkt te komen aan het maandenlange getouwtrek voor deze blockbuster, is er slechts een man die hier nog een stokje voor kan steken, en dat is Tyson Fury!

Tyson Fury mag het namelijk eerst opnemen tegen WBC-kampioen Wilder, op 1 december in Los Angeles. Wat betekent dat the Gypsyking ook een kans heeft om met AJ in de ring te dansen, mocht hij zegevieren. Eerder sprak Tyson Fury zich al grofjes uit over Anthony Joshua, dus dan krijgt hij ook direct zijn kans om daad bij woord te zetten. Belt-collector Joshua reageerde hier slechts op hem die kans te willen geven.

Tyson Fury vs. Deontay Wilder

In 7 weken weten we wie waarschijnlijk Anthony’s volgende slachtoffer gaat zijn. Kenners zetten hun geld echter al op Deontay Wilder, waar Wilder slechts twee gevechten heeft afgewerkt sinds zijn comeback, na twee en een half jaar uit de roulatie te zijn.

Wanneer de 40-0 Amerikaan zijn belt nog een keer succesvol weet te verdedigen, is 2019 het jaar waarin de clash met de WBO-, WBA-, IBF- en IBO-kampioen Joshua werkelijkheid moeten worden. Voor die tijd kunnen we ons dus echter nog even focussen op Deontay vs. Wilder! Wat te denken van deze Face Off aan de ronde tafel?