Other

International Amsterdam Motor Show: wees erbij in de RAI!

2019 Amsterdam International Motor Show Gewoonvoorhem

Ben je op zoek naar een auto om te kopen, of wil je je vergapen aan de meest unieke pareltjes die de autowereld te bieden heeft? Wil je daarbij als eerste een inzage krijgen in de nieuwste technologieën binnen de auto-industrie? Dan moet je woensdag 3 t/m zondag 7 april zeker naar de International Amsterdam Motor Show in de Amsterdam Rai komen. Na de succesvolle eerste editie van vorig jaar kunnen wij in ieder geval niet wachten om een bezoekje te brengen.

International Amsterdam Motor Show Programma

Natuurlijk kun je genieten van ontelbare auto’s die op de showroom van 50.000 vierkante meter zijn verdeeld. Maar dat is nog niet alles. Er is ook genoeg ruimte voor interactief spektakel. 18.000 m2 is gereserveerd voor o.a driftende Ferrari’s en zelfs scheurende Formule 1 auto’s. Uiteraard kun jij niet in een van die racemachines achter het stuur zitten. Wel kun je in een andere machine je innerlijke snelheidsduivel loslaten, namelijk in een professionele racesimulator – waar ook al je racehelden gebruik van maken. Aan actie dus geen gebrek op de International Amsterdam Motor Show!

Om jullie alvast even klaar te stomen voor het aankomende IAMS hebben wij een mooi voorbeeld van de opzet en het brede scala aan automobielen die vorig jaar vertegenwoordig werden. Verwacht dit jaar eenzelfde aanbod aan snelle, speciale en ook peperdure auto’s die de wereldwijde auto-industrie heeft te bieden. Het extravaganza aan automobielen wordt in deze video op beeldige wijze gedemonstreerd:

Watch on YouTube

Fabrikanten van heinde en verre zijn vertegenwoordigt

Als je zo’n grote autoshow organiseert kun je niet anders dan een zeer uitgebreid en speciaal aanbod aan auto’s laten zien. Dit is bij de International Amsterdam Motor Show dan ook zeker het geval. Om maar even wat voorbeelden te noemen: Audi, Donkervoort, Bugatti, Tesla en ook Koenigsegg, ze zijn allemaal van de partij. Die merken van over de hele aardbol komen speciaal naar Amsterdam toe om hun paradepaardjes met de wereld te delen. Een ding is zeker: je gaat ogen te kort komen in de Amsterdam RAI!

Top 5 duurste auto’s op IAMS

Op de International Amsterdam Motor Show zullen alle superlatieven binnen de auto-industrie vertegenwoordigt zijn. De mooiste, snelste en ook ‘s werelds duurste auto’s maken hun opwachting. Om ons even in de stemming te brengen geeft IAMS op zijn site een sappig voorproefje. Ze laten zien wat de 5 duurste modellen zijn die je kunt bezichtigen. Dat lijstje met dure auto’s valt op de site van IAMS te bewonderen. Spoiler alert: ze kosten meer dan de meeste huizen.

Wil je door het brede aanbod van automerken en interactieve entertainment een bezoekje willen brengen aan de International Amsterdam Motor Show? Dan kun je gelukkig nog steeds tickets kopen voor IAMS.

Bron: International Amsterdam Motor Show