Cars & Bikes

De bazen van Timeless Kustoms tonen hun spierballen met deze 1954 Corvette ZR1

1954 Corvette ZR1 Timeless Kustoms

De wereld kent natuurlijk heel wat autogarages die uitzonderlijk werk verrichten, wellicht dat er zelfs eentje bij jou om de hoek zit, maar deze keer nemen we je mee naar Californië! Met hun passie voor muscle cars hebben de helden van Timeless Kustoms het namelijk voor elkaar gekregen om een 1954 Corvette ZR1 zo te pimpen dat andere automobilisten er uit ontzag voor aan de kant gaan, wat een een bazenbak is dit zeg:

1954 Corvette ZR1

Waar de 1954 Corvette ZR1 waarschijnlijk ooit een appelrood kleurtje had, is ‘ie door de matzwarte verfbeurt nu zo badass dat Batman ‘m inmiddels ook op de radar heeft staan. Helaas is het zo dat de oldtimer al een eigenaar heeft, hierdoor zijn er ook geen details over wat ‘ie nou moet kosten.

Echter weten we allemaal wel dat het bij zulk serieus speelgoed niet om een paar eurootjes gaat, zeker niet als je de motorkap van deze monsterbak even opengooit! Deze klassieke sportwagen wordt nu aangedreven door een 6,2-liter supercharged LS9-motor met maar liefst 647 pk en een topsnelheid van 330 km / u. Om de monsterlijke krachtcentrale nog wat meer flair te geven is het interieur afgewerkt met donkere blauwtinten die zelfs op de motor terug te vinden zijn.

Bron: HiComsumption