Yes het is weer tijd om de sportschool in te duiken zodat je er weer fit uitziet aankomende zomer, want zoals je weet: ‘Summer bodies are made in the winter’. En natuurlijk zoals altijd kom je weer die herkenbare en soms ook irritante sportschooltypes tegen.

We hebben ze voor je op een rijtje gezet.

1. De chick die breder is dan jij ooit gaat worden

Zij heeft wél een sixpack, biceps zo groot als je bovenbenen en pakt ook nog eens zwaardere gewichten dan jij. Kortom, ze sloopt jou.

bodybuilder

2. De Olympisch kampioen kogelslingeren

Niks is meer irritant dan het horen van gewichten die constant op de grond kletteren. Blijkbaar weet deze sporter dat niet, want van ‘onder begeleiding’ heeft hij nooit gehoord. Het hoeft niet stuk!

weight_throw_2002_celtic_festival

3. De motivator

Deze loopt er ook altijd rond, een doorn in het oog voor de vrouwelijke partner maar een motivatie voor de man. Het helpt de man om net dat extra setje nog te pakken;).

bil

4. De tssssst

Je kent ze wel, die lui die bij elk klein beetje kracht zetten sissend de hele inhoud van hun longen legen, alsof een luchtbed met veel geweld leeg wordt geperst. Een klein beetje grommen of lucht uitblazen is natuurlijk niet erg, het is zelfs belangrijk dat je uitblaast tijdens het kracht zetten. Maar het kan ook té!

Retro Gym Coach Cursing With Spit Flying Out His Mouth

5. De goedkope p*rnoacteur

En als dat sissen nog niet erg genoeg is, hebben we ook nog de harde kreuner. Het klinkt alsof deze sportheld aan het oefenen is voor zijn of haar goedkope rolletje in een nog goedkopere film.

bodybuilder-646482_960_720

6. De geurkaars

Deze sporter denkt waarschijnlijk, ‘ik trek m’n sportshirt toch maar 1 keer per week aan, die hoef ik gerust een maand niet te wassen’. Waarschijnlijk maak je na het ruiken van deze vieze penetrante lucht meteen rechtsomkeer, morgen weer een dag!

gym-room-1181816_960_720

7. De ik-woon-nog-bij-m’n-moeder-en-die-ruimt-alles-voor-me-op-sporter

Oke, waar is de 28 kg dumbbell? En de 20 kg schijf? En waar is het buikspierwieltje eigenlijk? Blijkt dat de sporter voor jou alles onder z’n bankje heeft laten liggen, aan de andere kant van de sportschool. Van opruimen wordt je ook sterk maat, leg de spullen gewoon netjes terug als je klaar bent.

chaos-227971_960_720

8. De Snapchatter

Deze sporter moet natuurlijk aan al zijn vrienden laten weten dat hij in de sportschool is. Een Snapchat hier en een Instagram daar, een filter eroverheen zodat z’n contouren nóg beter zichtbaar zijn en klaar is kees.

guy-gym-selfie

9. De spiegel-dude

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is het mooiste van het land? Deze sporter laat het liefst de gewichten liggen en kijkt de hele dag naar zichzelf in de spiegel. Om het helemaal af te maken pompt hij z’n borst nog wat op en geeft hij ook nog een knipoog naar zichzelf. Maar niet alleen de spiegel is z’n beste vriend, hij weet zichzelf ook te vinden in de weerspiegeling van de ramen en zelfs in de chroomkleurige handvatten van de dumbbells.

maxresdefault

10. De betweter

Deze kon natuurlijk niet ontbreken aan het rijtje. Uit onderzoek is gebleken dat we het meeste hekel hebben aan deze sporter. De betweter vertelt jou wel even hoe je die oefening moet uitvoeren. Opzouten, laat me lekker m’n ding doen! Als ik advies nodig heb dan vraag ik dat wel.

449-fal-banner-1200x692-fit-instr