Het begint steeds kouder te worden in ons kikkerlandje. Met de zomer nog vers in ons geheugen wordt het tijd om ons dikker aan te kleden. Het is van essentieel van belang dat je garderobe winterproof is. Is dit nog niet het geval? Maak dan je garde robe winterproof met de jassen van Black Rabbit.

winterjas-Black-Rabbit-beige-broek-gewoonvoorhem

Over Black Rabbit

De naam Black Rabbit is afkomstig van de cyrillische letters (schrift van Slavische landen) initialen “БЯ”. Het merk creëert prachtige items waarbij er gewerkt wordt vanuit het concept om old-school military looks te combineren met een moderne twist.

Tegenwoordig is Black Rabbit iets unieks. Het is een mix van Oosterse invloeden, militair hardwear met een sportwear twist.

1. Subziro

De Subziro is een uitstekende jacket om je garderobe voor een groot deel winterproof te maken. De jas heeft een donzen voering (waardoor het lekker warm is), een afritsbaar capuchon en ruime zakken aan de voorkant van de jas. De jas is praktisch en heeft een mooi militair design, maar dan met een moderne twist. Klik hier om de jas te kopen.

winterjas-Black-Rabbit-beige-broek-gewoonvoorhem

2. Devils Reef MK. V

Deze asymmetrische jas is gebaseerd op een orginele Series III stijl jas. Bij deze jas zijn de Oosterse invloeden goed te zien, vooral bij de mouwen van de jas. Er is gekozen voor kimono mouw zodat je optimaal en vrij kunt bewegen. Net als klassieke militaire jassen heeft de jas een wollen binnenvoering met een katoenen onderkant.

winterjas-Black-Rabbit-beige-broek-gewoonvoorhem

3. Talos MK. LL

Dankzij de “sjaal kraag” van deze jas, is het dragen van een sjaal verleden tijd. De jas heeft eveneens een wollen binnenvoering. De voering bij de armpit heeft een speciale uitsneden, zodat je niet overmatig gaat zweten bij het dragen van de jas. Dit is de jas die je draagt bij een harde wind.

winterjas-Black Rabbit-beige-broek-gewoonvoorhem

4. Cayuga

Voor deze jas heeft Black Rabbit invloeden uit het militaire tijdperk van de toenmalige Sovjet-Unie gebruikt. De jas heeft een dubbele sluiting waarmee je de capuchon tot ooghoogte kunt sluiten. De capuchon heeft de bekende dubbele trekkoordjes en ventilatie gaten. De jas is een ideale combinatie van katoen en nylon en beschermd je tegen de koudere temperaturen.

winterjas-Black-Rabbit-beige-broek-gewoonvoorhem

5. B-59

Voor deze jas heeft Black Rabbit gebruik gemaakt van een mix tussen katoen en nylon. De klassieke trenchcoat is als inspiratiebron gebruikt. De jas heeft een military look door de hoge voorzakken. De jas heeft zowel bovenzakken als zijzakken. De ideale winterproof jas voor de man die er netjes bij moet lopen.

winterjas-Black-Rabbit-beige-broek-gewoonvoorhem

Klik hier wanneer je nog meer tofs van Black Rabbit wilt zien.