De Siberische Tijger is de grootste tijger, niet gek dan ook dat het grootste model van Tiger Adventure Vehicles The Siberian heet. The Siberian is te monteren op het chassis van een Ford F550 of een Dodge Ram 5500, komt zonder generator en krijgt z’n stroom van de 900 amp AGM accu en 600-watt zonne-energie.

The Siberian is geheel aluminium en is uitgerust met onder andere een king of een queen size bed, een keuken, een hoekbank met tafel, een toilet en douche. De oven, boiler en kookplaat zijn diesel aangedreven.

Luxe is The Siberian niet maar onverwoestbaar zeker! Met z’n 4×4 weet je zeker dat je zelfs op de moeilijkste plekken kan komen. De pick-up is wel iets aan de prijzige kant, hij begint namelijk bij $248,500.

tiger-adventure-vehicles-the-siberian-0 tiger-adventure-vehicles-the-siberian-1 tiger-adventure-vehicles-the-siberian-2 tiger-adventure-vehicles-the-siberian-3 tiger-adventure-vehicles-the-siberian-4 tiger-adventure-vehicles-the-siberian-5 tiger-adventure-vehicles-the-siberian-6 tiger-adventure-vehicles-the-siberian-7 tiger-adventure-vehicles-the-siberian-8

Bron: HiConsumption