Scheten laten in het bijzijn van je vriendin, de een doet het wel en de ander kan zich inhouden. Vooral wanneer je net in een relatie zit, zul je niet niet doen. De mannen van Mic.com hebben door middel van een enquête onderzoekt hoe de verhoudingen hiertussen zijn.

Uit deze enquête bleek dat de meeste mensen (29%) hun eerste scheet uitstelden totdat ze 2 tot 6 maanden samen waren met hun vriendin. Ongeveer 25,2 procent van de enquêteurs beweerden dat zij hun eerste scheet uitstelden tot zij 6 tot 12 maanden samen waren met zijn vriendin. Zo’n 22,4 procent lieten hun eerste scheet al na een paar weken. De overige 24,3 procent beweerde nog nooit een scheet te hebben gelaten in het bij zijn van hun vriendin en zeiden bovendien dit van plan zijn ook nooit te zullen doen (bullsh*t).

Uiteindelijk heb je niet zoveel aan de verkregen informatie uit de enquete. Waarom blijkt het laten van scheten in het bijzijn van je vriendin dan goed te zijn voor je relatie? Nou, het is een gebaar waarmee je laat zien dat jij je compleet op je gemak voelt, wanneer je bij haar bent. Dit kan zorgen voor een stabielere relatie.

Bron: Menshealth