Er zit een inspirerend verhaal achter het Nederlandse schoenenmerk Wednesday Whiskey. Op reis gaan en ontdekken is altijd mooi, vooral als je dat met vrienden kan doen.

Een gewone woensdagavond in het regenachtige Dublin werd legendarisch. Een stel vrienden zijn hier met een glaasje whiskey in de hand geïnspireerd en op het idee gekomen om eenvoudige en kwalitatief goede leren schoenen te ontwerpen. Geen franjes, gewoon een simpele maar erg mooie schoen die in meerdere kleuren komt.

In 2013 is het schoenenmerk van de grond gekomen. De schoenen van Wednesday Whiskey worden zorgvuldig gemaakt in het plaatsje Porto aan de Costa Verde in Portugal.

Het standaardassortiment

Wednesday Whiskey komt elk seizoen met een nieuw assortiment, maar ze hebben ook een standaardassortiment. De schoenen zitten goed, lopen heerlijk en zien er ook nog eens erg mooi uit. De standaardcollectie komt in meerdere kleuren zoals zwart, donkerbruin en donkerblauw.

_don3518web _dsc0571

De Herfst/Wintercollectie

Sinds deze maand staat de Herfst/Wintercollectie ook online. Met meer dan zeventig keuzes is de zesde collectie van Wednesday Whiskey groter en origineler dan ooit. Naast de buitenkant is er ook goed nagedacht over de binnenkant. Wednesday Whiskey heeft samen met één van de Portugese partners een antibacterieel en antivermoeidheidsvoetbed ontwikkeld dat over de gehele collectie geïntegreerd is.

_don4532web _don4566web