Voor iemand die maar al te graag in de ring staat en daardoor geregeld met een blauw oog, scheve neus en bloemkooloren rondloopt, hecht Conor McGregor veel waarde aan zijn uiterlijk. En dit uit hij doormiddel van zijn kleding. Uitgesproken kleding. De UFC held zal namelijk niet in een simpel T-shirt met versleten jeans een perfsconferentie geven. Nee, McGregor arriveert in stijl. Enkel de beste maatpakken zijn goed genoeg.

Dit geeft McGregor uit aan een op maat gemaakt kostuum

En hier spendeert McGregor veel geld aan. McGergor’s personal tailor, David Heil zegt dat de Ierse vechtersbaas tussen de $4000,- en $10.000 dollar per kostuum uitgeeft. En nu komt het: voor iedere mediatour besteld McGregor tussen de 8 en 10 maatkostuums. Reken maar uit..

Nu vraag je je af, waarom? Allereerst omdat de UFC kampioen nou niet bepaald op de kleintjes hoeft te letten. Echter is er ook een andere, meer legitieme reden: de vechtersbaas schommelt nogal in gewicht. McGregor moet voorafgaande aan een wedstrijd afvallen of aankomen, afhankelijk van de gewichtsklasse.

McGregor spendeert hierdoor minstens 2 à 3 keer peer jaar $50.000,- aan nieuwe kostuums. En met de persconferenties van afgelopen dagen in Los Angeles en Toronto en afgelopen nacht in Brooklyn, zullen die kosten aanmerkelijk hoger liggen.