Zo nu en dan heeft je kledingkast een boost nodig. De shirts zijn faal, je broeken hebben gaten en je bent toe aan iets nieuws. Gelukkig is daar de def-shop.nl. Geen drukke winkelstraten,wachten voor de paskamers en vervelende verkoopsters. Jij shopt gewoon thuis, vanachter je laptop of tablet. Gewoonvoorhem heeft voor jou twee outfits samengesteld die jouw kledingkast een boost geven voor aankomend najaar.

#1 Biker jeans + clean tops

Pak een biker-jeans, met opgezette kniestukken. Ga voor een helder blauwe kleur en combineer dit met een clean wit T-shirt. We gaan het najaar in dus draag er een comfortabel grijs vest over. Je shopt de outfit hier.

#2 Chino + oversized

Deze uitgewerkte chino met schuin geplaatste rits draag je relaxt met een paar vette sneakers. Bovenop draag je een olijfgroene trui met wijdere ronde hals. Deze mag je gerust een maat groter pakken. Binnenkort loopt het mooie weer ten einde. Daarom bereidt jij je voor op het nazomerse weer met dit overshirt die prima als jas dient. Hier te koop.

Essentials

 

Een vet paar sneakers, functionele en stijlvolle tas en een goed maar sokken mogen natuurlijk niet ontbreken. Maak je outfit af met deze details.