Als er iets is waar wij mannen van houden dan is dat bier. Wanneer de mogelijkheid zich voordoet om een pilsje naar binnen te werken, dan doen we dat maar al te graag. Naast alle mogelijke plekken die je kunt bedenken, kun je binnenkort ook onder de douche dit biertje drinken. Speciaal gebrouwen voor onder de douche.

Shower beer, gebrouwen door Pangpang

Shower beer is gebrouwen door de Zweedse brouwerij dat Pangpang heet en is bedacht in samenwerking met creatief bureau Skansk. De zoete pale ale is zeer populaire en momenteel wordt een twee partij geproduceerd van het speciaal bier, nadat het meteen was uitverkocht tijdens de release party.

Dus wat maakt shower beer een biertje voor onder de douche? Twee dingen: het bier is verkrijgbaar in 6-oz flessen, zodat je het rustig kunt drinken zonder dat het warm wordt en het bevat een gezonde 10% ABV. Ondanks alles worden de flessen niet in blikjes verkocht en dat kan wellicht voor problemen zorgen. Glazen flessen, gladde oppervlakken en blote voeten zijn niet echt de meest ideale combinatie.

Maar je kunt binnenkort daarentegen wel een lekker biertje drinken onder de douche.

Bron: Insidehook