2017 wordt op het gebied van films alleen maar beter en beter. Zo kunnen we vette film zoals The Hitman’s Bodyguard, Logan LuckyThor: Ragnarok en het vervolg op The Kingsman: Secret Service binnenkort in de bioscopen zien draaien. En na het zien van onderstaande trailers kun je haast niet wachten om je Pathé Unlimited pas aan te vragen.

1. First Kill

Deze film hebben we al eerder uitgelicht. First Kill is een movie met Bruce Willis in de hoofdrol, hij vertolkt de rol van een politie officier. De film gaat over een effectenmakelaar, werkzaam op Walll Street, die met zijn familie naar een dropje trekt, waar hij vroeger was opgegroeid. Alles lijkt koek en ei, totdat hij getuige is van een mislukte bankoverval en zijn zoon wordt gekidnapt door de overvallers. De film draait 21 juli in Amerika en is kort daarna te verwachten in Nederland.

2. Overdrive

Fan van Fast & Furious? Dan ga je Overdrive zeker bruut vinden. In deze film zien we twee broers, die werkzaam zijn als autodieven. De film speelt zich af in het zuiden van Frankrijk, waar de broers problemen maken met de lokale criminele topman. Dit is gegarandeerd een brute actiefilm met de dikke auto’s in de hoofdrol. Overdrive draait vanaf 3 augustus in de bioscoop.

3. American Made

American Made is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. We zien Tom Cruise als piloot werken voor de CIA en tevens als drugskoerier. Hoe dat allemaal zit? Dat lees je hier! De film draait vanaf 17 augustus in de bioscoop.

4. The Dark Tower

In een wereld vol met superhelden is er een laatste scherpschutter, genaamd Roland Deschain (Idris Elba) hij neemt het op tegen the man in black (Matthew McConaughey). De film draait vanaf 24 augustus in de bioscoop.

5. Dunkirk

Dunkirk is een oorlogsfilm met ‘Peaky Blinders’ sterren Tom Hardy en Cillian Murphy. In deze film zien we hoe de geallieerden van België, Engeland, Canada en Frankrijk het opnemen tegen het Duitse leger in WOII. Dunkirk draait vanaf 20 juli in de bioscoop.