Cars & Bikes

In deze 1964 Lincoln Continental cruise je perfect in stijl de zomer door

1964 Lincoln Continental

Sun’s out, car’s out! En om met wat zonnestralen op je bakkes in stijl te cruisen over het prachtige wegennetwerk van Nederland heb je eigenlijk niks anders nodig dan deze vette 1968 Lincoln Continental Cabriolet. Vandeweek aangeboden op een Mecumveiling (USA), is deze lange en lage cruiser perfect voor een ontspannend nekken-brekend ritje.

1964 Lincoln Continental

Deze sloep is volledig op maat gemaakt van kop tot staart, en heeft een 7,0-liter groot V8-blok onder de motorkap dat ademt met een Edelbrock 4-barrel carburateur, voordat hij blaast door een handgemaakte 2,5-inch uitlaat! Dit alles terwijl een automatische transmissie ervoor zorgt dat gelikt rijden in weze een hersenloze taak is. Op het chassis zorgt een programmeerbare luchtveersysteem met AccuAir ervoor dat de rit laag kan blijven hangen met de banden diep in de wielkuilen.

De buitenkant is verpakt in een aangepaste Tungsten-afwerking voor een werkelijk unieke uitstraling, een uiterlijk dat goed wordt aangevuld door de 20-inch Mobsteel-wielen en het interieur afgezet met prachtig Alcantara-materiaal. Ben jij benieuwd naar de kosten van een auto importeren, check het hier.

Bron: HiConsumption